- -
Zoek op product
Reset   Zoek
Productgroep
Laptops & Tablets Desktops Randapparatuur Beeld & Geluid PC-Componenten Opslag Netwerk & Internet Printen & Scannen Software OPRUIMING
Overige
Akties Nieuw artikel Systemen

Productdetail

   

ASUS PL-E52P DUO 600Mbit/s Ethernet LAN Wit 2stuk(s) PowerLine-netwerkadapter

Artikel nr.
14234
Merk
Asus
Product-/Fabrikantnr.
90IQ0070-BM0000
EAN
4716659775805
Garantie
fabrieksgarantie
Voorraad
0 op bestelling
Minimum bestelaantal
1

Standaardprijs
€ 65,00

Prijs
65Gigabit Ethernet, 128-bit AES, 600 Mbps, 300m

Product kenmerken
600Mbps Gigabit powerline-adapter

- Dekking voor meerdere ruimtes en verdiepingen, gebruikmakend van de bestaande elektrische bedrading, zonder onderbreking
- Voeg eenvoudig 600Mbps netwerken toe, overal in huis
- Geen installatie nodig - gewoon in stopcontact steken en aansluiten
- QoS hulpprogramma voor online gaming en media streaming zonder lag
- Energiebesparende slimme stand-by-functie
- AC doorlus-ontwerp betekent dat het stopcontact te gebruiken blijft
- Ingebouwd ruisfilter voor vloeiende HD-videostreaming
- Status-LED''s zijn in en uit te schakelen
- AES 128-bit encryptie voor veilige verbindingen

Netwerken zonder gedoe
De ASUS PL-E52P/PL-E52P DUO is de gemakkelijke en eenvoudige manier om een ??bekabeld thuisnetwerk uit te breiden naar elke kamer in het huis of op kantoor, met behulp van de bestaande elektrische bedrading. Deze compacte en stijlvolle powerline adapter breidt een bekabeld netwerk uit zonder fysieke rommel, en vermijdt de problemen van slechte draadloze signalen. Voorzien van de nieuwste en snelste Gigabit Ethernet-poort, perfect voor het aansluiten van een bekabeld netwerkapparaat, zoals laptops, spelconsoles of Smart TV''s. Onze slimme techniek zorgt ervoor dat u het stopcontact gewoon kunt blijven gebruiken. De technologie biedt tot 600Mbit/s verbindingssnelheden en het ingebouwde ruisfilter zorgt voor consistente, betrouwbare verbindingen.

Eenvoudige en veilige installatie
Extra handige knop om apparaten te pairen maakt de beveiliging van uw powerline netwerk uiterst eenvoudig. Met één druk op de knop maken de adapters automatisch deel uit van het beveiligde powerline-netwerk. Krachtige 128-bit AES-authenticatie voorkomt onbevoegd pairen van apparaten.

600Mbit/s verbindingen en Gigabit-netwerken
De gestroomlijnde en gemakkelijk werkende PL-E52P/PL-E52P DUO bieden volledige netwerkmogelijkheden. Uw elektrische bedrading verandert in een uiterst snel 600 Mbit/s netwerk, terwijl de Gigabit LAN-poort kan worden gebruikt om uw pc, laptop, spelconsole, Smart TV of een ander bekabeld netwerkapparaat aan te sluiten.

Extra stopcontact met ingebouwd ruisfilter
De PL-E52P/PL-E52P DUO maakt gebruik van slimme extra stopcontact-techniek. Aangesloten op de wandcontactdoos om u via de bestaande elektrische bedrading te laten netwerken, houdt hij stopcontacten vrij, zodat u deze kunt blijven gebruiken om andere apparaten van stroom te voorzien. Voor geweldige verbindingskwaliteit is een geïntegreerd lijnruisfilter toegevoegd, wat u verzekert van consistente online prestaties.

QoS voor vloeiende, betrouwbare streaming
Ingebouwde QoS (Quality of Service) biedt hulpfuncties om te zorgen voor vloeiende, ononderbroken HD video streaming, internettelefonie of online gaming.

Energiebesparende slimme stand-by-functie
De PL-E52P/PL-E52P DUO heeft een slimme stand-by-modus die detecteert of aangesloten apparaten zijn uitgeschakeld of inactief zijn, wat een energiebesparing oplevert van tot wel 80%. Indien dit het geval is, daalt het stroomverbruik van de PL-E52P tot vrijwel nul, in tegenstelling tot bij traditionele adapters die altijd volledig ingeschakeld blijven. Dit helpt u geld te besparen op uw energierekening, en het is milieuvriendelijk.

Status-LED''s zijn in en uit te schakelen
Status-LED''s zijn in en uit te schakelen via het meegeleverde hulpprogramma.
Plaats in winkelmandje
Toevoegen aan wensenlijst
Mail to friendAanmelden nieuwsbrief
    Aanmelden
Betaalwijze
Wij ondersteunen de volgende betaalwijze
Laatst bekeken
©2013 Realisatie door OFB Software.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
Voorraad is een indicatie hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.