- -
Zoek op product
Reset   Zoek
Productgroep
Laptops & Tablets Desktops Randapparatuur Beeld & Geluid PC-Componenten Opslag Netwerk & Internet Printen & Scannen Software OPRUIMING
Overige
Akties Nieuw artikel Systemen

Productdetail

   

AOC 24B1H, LED-monitor, 23.6" (23.6" zichtbaar),1920 x 1080 Full HD (1080p),VA,250 cd/m²,3000:1,8 ms,HDMI, VGA,zwart

Artikel nr.
14419
Merk
AOC
Product-/Fabrikantnr.
24B1H
EAN
4038986146364
Garantie
fabrieksgarantie
Voorraad
0 op bestelling
Minimum bestelaantal
1

Standaardprijs
€ 139,95

Prijs
139,95Kaderloos ontwerp
Kaderloze ontwerpen zien er niet alleen modern en aantrekkelijk uit,maar zij bieden ook mogelijkheden voor naadloze opstellingen van meerdere monitors. Uw cursor/vensters zullen niet meer verdwijnen in de donkere afgrond van randen,wanneer vele displays zij aan zij worden geplaatst.
Slank ontwerp
Slank ontwerpen brengen enorme voordelen:Ten eerste zien slanke displays er elegant uit,vooral in openbare ruimten,zelfs van achteren of van opzij. Ook vragen ze minder ruimte op het bureau.
250 cd/m² helderheid
Wilt u uw monitor in een helder verlichte omgeving gebruiken,bijv. bij een raam dat wordt beschenen door de zon? De grote helderheid van 250 cd/m² (ofwel 250 nits) die wordt bereikt door de W-LED achtergrondverlichting zorgt voor goede zichtbaarheid op het display,zelfs onder dergelijke barre omstandigheden. Ter vergelijking,het referentie-luminantieniveau van de sRGB is 80 cd/m².
MVA-paneel
Het MVA-paneel (MVA - Multi-Domain Vertical Alignment) toont diepere zwarten en een hoog contrast wat extra levendige en heldere beelden oplevert.

VGA / HDMI
Plaats in winkelmandje
Toevoegen aan wensenlijst
Mail to friendAanmelden nieuwsbrief
    Aanmelden
Betaalwijze
Wij ondersteunen de volgende betaalwijze
Laatst bekeken
©2013 Realisatie door OFB Software.
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
Voorraad is een indicatie hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.