Welkom bij hedo computers …….Ontdekken

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Hedo Computers is sinds 1998 actief in de computerbranche met de verkoop van computersystemen en losse componenten aan zowel de consument als de zakelijke gebruiker. Het in 1998 opgerichte bedrijf is sindsdien uitgegroeid naar een onderneming met 2 filialen. De afgelopen 10 jaar heeft een toenemende interesse in de automatiseringswereld ertoe geleid dat Hedo Computers ook in deze sector haar belangen heeft vergroot.
Hedo Computers biedt u als klant een bijzonder compleet productenpakket. Een sterk inkoopbeleid dat inspeelt op de internationale trends in de computermarkt, een prijs-kwaliteit verhouding die moeilijk te evenaren is door andere aanbieders en een persoonlijk advies zorgen voor de tevredenheid van onze klant.

Hedo Service Desk
Hedo Computers loopt voorop als het gaat om service. Waar andere bedrijven zich verstoppen achter een helpdesk en internet forum, kunt u bij ons filiaal terecht bij de servicebalie. Voor al uw vragen of wanneer u een probleem heeft met uw computer. Voor een kleine servicebeurt, het opnieuw installeren van software, het maakt niet uit. Ook voor computers die niet bij ons zijn gekocht.

Hedo Computers levert het!!
Wij assembleren alle PC's op maat. Laat u adviseren door een van onze medewerkers voor het beste systeem dat bij u past. Alle configuraties zijn bij ons mogelijk van basis- tot high-end computersystemen. Verder is Hedo Computers gespecialiseerd in lifestyle produkten. In onze showrooms kunt u deze lifestyle artikelen bekijken zoals o.a. Multimedia Centers & design LCD schermen, Tablets en Notebooks


Tot ziens bij Hedo Computers!