Welkom bij hedo computers …….Ontdekken

reparatie

Reparatie/Diagnose/onderzoek

Ervaart u problemen met uw computer? Hedo onderzoekt, adviseert en lost het probleem voor u op.

Start uw computer of notebook niet meer op? Kunt u niet meer op internet met uw apparaat? Valt hij soms spontaan uit terwijl u aan het werk bent? Is uw laptop op de grond gevallen, of heeft een omgevallen glas water ervoor gezorgd dat uw laptop niet goed meer functioneert? Wat het probleem ook is, laat ons uw apparaat onderzoeken.

Kleine uitdagingen zijn vaak binnen tien minuten door ons in de winkel op te lossen, zodat u direct weer verder kunt. Als het om een ingewikkelder probleem gaat, nemen wij uw notebook of computer in voor een grondig onderzoek en houden wij u gedurende het reparatieproces op de hoogte van de vorderingen. Belangrijk voor u om te weten, is dat wij altijd van tevoren overleggen welke kosten er worden verbonden aan de handeling, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Onze medewerkers kunnen u op een juiste wijze van dienst zijn, omdat zij:

• Een professionele houding hebben waarmee ze u en uw probleem serieus nemen.
• Jarenlange ervaring in het vervangen van onderdelen van diverse merken apparaten hebben.
• Begrip voor uw privacy hebben en verantwoordelijk met uw gegevens omgaan.
• Een centraal reparatiecentrum achter zich hebben staan, waar de complexere reparaties naartoe kunnen worden verzonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laptops die zijn gevallen of niet meer werken nadat er een glas water overheen is gevallen.

Wanneer u van deze dienst gebruik wilt maken, raden wij u aan met uw apparaat naar de winkel te komen. U hoeft hier geen afspraak voor te maken: u kunt onder openingstijd bij het filiaal bij u in de buurt langskomen. Daar wordt u door een Hedo medewerker van de Technische Dienst te woord gestaan om uw probleem op te lossen.
U kunt uw systeem of notebook ook door ons bij uw thuis of kantoor laten ophalen voor reparatie en na reparatie retour laten brengen.

Heeft u vragen aan onze technische dienst dan kunt u contact opnemen met het betreffende filiaal of een email sturen naar de desbetreffende winkel,

Veldhoven: tdveldhoven@hedo.nl  of 040 2530363
De onderzoekskosten bedragen standaard € 27,50 deze komen echter te vervallen bij reparatie en/of aankoop van een vervangende computer of notebook.